به گزارش ایسنا از اسپوتنیک، روسیه روش های متنوعی جهت پخت نان دارد و انواع مختلفی از آرد و غلات نیز در پخت نان استفاده می شود.
تنوع تولید نان در روسیه + عکس
عبارات مهم : تبدیل
به گزارش ایسنا از اسپوتنیک، روسیه روش های متنوعی جهت پخت نان دارد و انواع مختلفی از آرد و غلات نیز در پخت نان استفاده می شود.
تصویر + تنوع تولید نان در روسیه
همین امر باعث تنوع نان در این کشور شده است است و محبوبیت نان در کشورهای اسلاو نظیر روسیه به قدری است که حتی موزه هایی با نام موزه نان جهت دیدار عموم ساخته شده است است.
برخلاف بسیاری از کشورهای خاورمیانه که نان مصرفی از گندم یا جو تهیه می شود، در کشور روسیه از غلات مختلفی مانند جو، هوا دوسر، گندم با سبوس، ذرت و ارزن استفاده می شود.
به گزارش ایسنا از اسپوتنیک، روسیه روش های متنوعی جهت پخت نان دارد و انواع مختلفی از آرد و غلات نیز در پخت نان استفاده می شود.
البته بعضی از نان ها هم از ترکیب و مخلوط چند غله تولید می شوند که نمونه آن نان هشت غله هست. به جز غله مورد استفاده در نان، روش تهیه آن هم از عوامل تنوع نان در روسیه به شمار است.
برخی نان ها در این کشور با کمک مخمر تهیه می شوند و بعضی دیگر با خمیر ترش و یا بدون مخمر تولید می شوند.
نان هایی هم وجود دارند که به صورت عادی و از آرد تهیه می شود و بعضی نان ها از غله کامل بدون تبدیل به آرد تهیه می شوند.
تصویر + تنوع تولید نان در روسیه
بسیاری از مردم روسیه نان های تیره را به علت داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، ترجیح می دهند.
در روسیه نان سنتی وجود دارد که رنگ تیره ای دارد و اغلب از “چاودار” تهیه می شود. مردم روسیه این نان را یکی از سالم ترین و پرفایده ترین نان ها می دانند.
به گزارش ایسنا از اسپوتنیک، روسیه روش های متنوعی جهت پخت نان دارد و انواع مختلفی از آرد و غلات نیز در پخت نان استفاده می شود.
تصویر + تنوع تولید نان در روسیه
واژه های کلیدی: تبدیل | روسیه | استفاده | اخبار گوناگون
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...